Hoger Onderwijs

Contactfield: field

"Ontbrekende collega's hebben iets gemist!"
Bedankt voor de inspirerende wijze waarop je ons als academie hebt meegenomen in wat we willen, wensen, doen en hoe we het zouden kunnen doen. Mensen hebben het als verbindend en zeer inspirerend ervaren. Er worden nog veel voorbeelden aangehaald en het is collega’s die er niet waren helder dat ze iets hebben gemist.
Met vriendelijke groet
Robertha Langenberg, MScN
Opleidingsmanager Health Care

"Het heeft veel losgemaakt!"
In twee geweldige shows heb je onze studenten en docenten laten zien wat je kunt doen om een presentatie sprankelend, spannend en daarmee boeiend te maken.
We hebben veel gelachen, maar vooral heel veel geleerd. In de aanloop naar de afstudeerscripties en de presentaties daarvan, hoor ik voortdurend mensen praten over de intro/uittro, de Mickey Mouse handen en de presentatietypetjes.
Het zal voor velen nog een heel spannende afsluiting worden, nu ze weten waar ze op moeten letten. De bewustwording heeft veel losgemaakt. Aan de andere kant is bij velen het zelfvertrouwen gesterkt, mede dankzij de vuurdoop die ze bij jou hebben gehad.
Ik zie uit naar een verdere samenwerking en kan een ieder jouw kwaliteiten en capriolen van harte aanbevelen.
Met vriendelijke groet,
Jacco Slothouber Hogeschool Utrecht

"Fantastisch, praat op maat!"
Paul Abma heeft ons gedurende een wervelende show laten ervaren hoe belangrijk onze eigen attitude is wanneer het gaat om fuseren. Door zijn humorvolle sketches, anekdotes, woordspelingen en metaforen vloog zijn presentatie jammer genoeg om. We hebben niet alleen veel gelachen, maar minstens evenveel geleerd. De mix van humor en kennis was voor de meer dan 100 deelnemers precies op elkaar afgestemd. Het was praat op maat.
Fantastisch Paul!
Roel Keetelaar, Algemeen Directeur IJsselgroep Doetinchem